COLORBLASTER MAYFAIR

12.81  (96.52 kn)

crvena

Na zalihi

Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja

Opis

Colorblaster mayfair ( crvena ) je pigmentirani regenerator koji pruža:

– Pastelno do intenzivno toniranje

– Intenzivno osvježenje boje

– Trenutnu neutralizaciju

Colorblaster mayfair obogaćen je s hidroliziranim keratinom koji pomaže ojačati unutarnju strukturu kose, dok pantenol i ulje sjemena marelice obnavlja kosu te joj pruža bolju mekoću i glatkoću.

Savršena njegujuća baza za 3 u 1 koristi: savršena konzistencija za laganu distribuciju i ujednačene rezultate bojanja, te savršena njegujuća svojstva za glatki i mekani osjećaj na kosi.
Fino pomiješane, semi-permanentne boje za vibrantne rezultate bojanja, od nježnih do intenzivnih pastelnih tonova, preko osvježenja boje, pa do  trenutne neutralizacije.
– Jedinstvena kombinacija savršene njege i boje
– Vibrantni rezultati boje
– Nevjerojatni sjaj
– Jednostavno nanošenje
– Brzo nanošenje zbog jednostavne aplikacije i šarolikosti nijansi
– Traje do 10 pranja ovisno o kvaliteti kose i bazi boje kose

 

Aplikacija:

Colorblaster mayfair se treba nanositi za bazenom kao i normalan regenerator za kosu. Nosite odgovarajuće rukavice i podjednako nanesite colorblaster na kosu prosušenu ručnikom. Zaštitite odjeću, površine i kožu od mrljanja.

20ml je potrebno za jednu uslugu osvježenja boje za kratku do srednje dugu kosu. Potrebna količina ovisi o željenoj boji kose i njenoj dužini te može varirati.

Vrijeme razvijanja:

Ostavite 2 do 10 minuta, dok ne postignete željeni rezultat. Što češće koristite #colorblaster, to će rezultat biti intenzivniji. Nakon aplikacije dobro isprati kosu. Dugotrajnost ovisi o nijansi, stanju kose i strukturi, količini upotrebljenog proizvoda i vremenu aplikacije.

Pakiranje je 300 ml.

Brand: Indola

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg