MAX PRO AFRO CURLER 9 mm

449.00 kn

Na zalihi

Opis

Max Pro Afro Curler 9 mm je keramički uvijač sa turmalinom, uvijač je spreman za rad u roku od 4 sec. Zbog podesive temperature od 80 ° C do 220 ° C, uvijač je pogodan za sve tipove kose. Jedinstvena značajka ovog uvijač je njegov LCD zaslon koji vam omogućuje da provjerite temperaturu u bilo kojem trenutku. Kovrče ostaju postojane čak do tri dana. Promjer uvijača je 9 mm.

Kabel na uvijaču je rotirajući dužine 2,5 m.

U pakiranju se nalazi i rukavica otporna na toplinu pomoću koje možete jednostavno omotati kosu oko figara.

Ručka je izrađena od toplinski otpornog gumenog materijala tako da se neće ugrijati i daje ugodan osjećaj, dok stvarate savršene i dugotrajne kovrče.

Uređaj se automatski isključuje nakon što se ne koristi. Držati dalje od dosega djece i ne koristit mokrim rukama i u blizini vode.

Garancija na uređaj je dvije godine koju daje distributer Deinde d.o.o., a ukoliko želite dobit doživotno jamstvo potrebno je popunit formular na stranicama proizvođača u roku 30 dana od dana kupnje. Za jamstvo je potreban račun i originalno pakiranje. Doživotnu garanciju daje proizvođač i protekom dvije godine od garancije uređaj je potrebno poslati u Nizozemsku. Link za doživotnu garanciju:

www.maxprohair.com/en/content/8-warranty-form

Dodatne informacije

Težina 1 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MAX PRO AFRO CURLER 9 mm”