MAX PRO MULTI AIRSTYLER

449.00 kn

Na zalihi

Opis

MAX PRO MULTI AIRSTYLER- SUŠILO  ZA KOSU

Max Pro Multi Airstyler je višenjamjensko sušilo koje omogućuje jednostavno sušenje i oblikovanje kose. Zahvaljujući četiri različita nastavka moguće je brzo i jednostavno stvoriti željeni izgled ( kovrče, valove, ravnu kosu ili lagani volumen ).

Max Pro Multi Airstyler ima snažan motor od 1200 W i četiri nastavka :

  • okrugla četka 35 mm ( isključ. igle) za volumen iz korjena kose
  • ravna četka za ravnu kosu
  • okrugla četka 45 mm( uključ. igle) za kovrčanje kose
  • mlaznica za usmjereni protok zraka

Uređaj ima tri različite postavke grijanja i dvije brzine i sadrži rotirajući kabel od 360 stupnjeva te kabel 1,8 m dužine.

Maksimalna temperatura je 220 °C. Uz ‘cool shot’ postižete dugotrajan rezultat, a frizura vam je postojana.

 

GARANCIJA:

Garancija na uređaj je dvije godine koju daje tvrtka Deinde d.o.o. kao distributer, a ukoliko želite dobit doživotnu garanciju potrebno je popunit formular na stranicama proizvođača.

Za jamstvo je potreban račun i originalno pakiranje. Link za doživotnu garanciju:

https://www.maxprohair.com/en/warranty-form/

 

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Aparat se koristi isključivo za sušenje kose. Prije uporabe aparata provjeriti jesu li iz kose isprane sve kemikalije od trajne ili bojanja. Budite pažljivi! Pazite da ne dođe u dodir s kožom  glave. Pazite na oči! Ne dirajte aparat ako je pao u vodu! Prvo ga isključite iz utičnice! Prije čišćenja aparat isključite iz utičnice. Aparat ne smije doći u kontakt s vodom ili bilo kojom tekućinom. Držati ga dalje od kade, praonika, tuš kabina, svih vlažnih okruženja ili spremnika za vodu. Koristite aparat u suhim prostorijama, suhim rukama, i stopalima, ne bosonogi. Čuvajte ga podalje od djece! Ne koristite ga u blizini osoba koje se tuširaju ili kupaju. Pažljivo ga isključite iz utičnice. Nikako potezati aparat za kabel ili ga vući. Ne motati kabel oko aparata. Ako su grijači oštećeni ne koristite aparat. Ne odgovaramo ako aparat pokvarite nestručnim rukovanjem, te ako niste slijedili upute o rukovanju istim. Ako primijetite da aparat ne radi kako treba ili je oštećen kabel, ODMAH ga isključite iz utičnice. U tom slučaju pošaljite ga u ovlašteni servis radi provjere i popravka. Fen uključite u struju te na prekidaču odaberite željenu jačinu i toplinu zraka .

Garancija na uređaj je dvije godine, a ukoliko želite dobit doživotno jamstvo potrebno je popunit formular na stranicama proizvođača. Za jamstvo je potreban račun i originalno pakiranje. Link za doživotnu garanciju:

www.maxprohair.com/en/content/8-warranty-form

 

Dodatne informacije

Težina 2 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MAX PRO MULTI AIRSTYLER”