Načini plaćanja i dostava

Prilikom kupnje on line možete izabrati između 3 načina plaćanja:

 1. Predračunski možete platiti virmanom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom. Nakon što završite kupnju na mail ćete dobiti podatke za uplatu. Kada uplata bude evidentirana na našem računu šaljemo vam pošiljku. Ovaj predračun vam je automatski uvećan za cijenu dostave ako je iznos narudžbe manji od 300,00 kn.
 2. Pouzećem plaćate prilikom same dostave i to gotovinom dostavljaču kada vam naručene proizvode dostavi na navedenu adresu. Prilikom narudžbe iznos vam je automatski uvećan za troškove dostave ako je iznos narudžbe manji od 300,00 kn.
 3. Plaćanje kreditnim karticama
  Online jednokratno plaćanje karticama:

  • Mastercard
  • Maestro
  • Diners Card Club
  • Visa

   Online plaćanje na rate karticama:

  • Premium Visa PBZ Card 2-6 rata bez kamata
  •  Visa PBZ 2- 6 rata bez kamata
  •  Maestro PBZ 2-6 rata bez kamata
  • Diners Card Club 2-6 rata bez kamata

  Kupci koji naručuju izvan Republike Hrvatske mogu platiti kreditnom karticom ili bankovnom transakcijom, plaćanje pouzećem nije moguće.

Plaćanje kreditnim karticama i sigurnost

wsPayLogo-106x50Deinde d.o.o. koristi WSPay sustav naplate kreditnih kartica. Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

maestro50Visa50MasterCard50diners50discover50

PBZ Card je uveo novo osiguranje za svoje korisnike: jamstvo sigurne online kupnje. To osiguranje omogućuje da maksimalno koristite kupnju na Internetu, a istovremeno uživate u osjećaju sigurnosti. PBZ Card stoji iza svake Vaše kupnje, garantira sigurne transakcije i štiti Vas od neovlaštenog trošenja bez obzira plaćate li American Express karticom u trgovini osobno, telefonskom narudžbom ili na Internetu.

verified_by_visaIsta kartica, dodatna online sigurnost. Verified by Visa je nova uslugu koja Vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost. Jednostavnim postupkom Verified by Visa Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice. Osim toga, Verified by Visa je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku. Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se Verified by Visa prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na “submit”. Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna. Kako biste aktivirali Verified by Visa na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu.

mastercard_securecode MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCarda i izdavatelja Vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online. Svaki puta kada plaćate online Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu. Za detaljnije informacije o MasterCard SecureCode programu kliknite na www.mastercardsecurecode.com.

Dostava

Dostava se vrši u roku od 2 do 5 radnih dana ( otoci rok isporuke 5 radnih dana) od primitka uplate pomoću GLS dostavne službe na Vašu adresu. Roba koja je naručena za vrijeme praznika i blagdana također će biti dostavljena kroz sljedećih 2 do 5 dana radnih dana.

Rok isporuke namještaja za frizerske salone je do 60 dana, ovisno o raspoloživosti proizvoda i materijala u tvornici.

Napomena: Svi kupci koji plaćaju putem opcija ponuđenih u našem web shopu (plaćanje kreditnom karticom / plaćanje pouzećem / plaćanje po ponudi ) dostavu plaćaju po dolje navedenom cjeniku.

CIJENA DOSTAVE

Dostava za narudžbe ukupnog iznosa većeg od 300,00 kn je besplatna za cijelo područje Republike Hrvatske.
Cijena dostave za narudžbe ukupnog iznosa manjeg od 300 kn:

do 5 kg = 29,50 kn
od 5 kg – 10 kg = 32,00 kn
od 10 kg – 15 kg = 40,00 kn
od 15 kg – 20 kg = 52,50 kn
od 20 kg – 25 kg = 60,00 kn
od 25 kg – 30 kg = 65,00 kn
od 30 kg – 50 kg = 87,50 kn

*PDV uključen

CIJENA DOSTAVE NAMJEŠTAJA 

 • Na dostavu namještaja za frizerske salone odnose se posebni uvjeti dostave.
 • Za sve narudžbe namještaja preko 30.000,00 kuna dostava je besplatna za područje cijele Hrvatske.
 • Za sve narudžbe namještaja u iznosu manjem od 30.000,00 kuna osigurana je besplatna dostava do sabirnog centra u Gradu Zagrebu, dok prijevoz i dostavu iz Zagreba do druge lokacije snosi kupac, a cijena te dostave ovisi o udaljenosti i težini.

Cijena dostave za van-standardne pošiljke: NA UPIT

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku. Osim spornih troškova, prodavatelj zadržava pravo da prilikom svih sljedećih narudžbi kupca koji je jednom ili više puta odbio primiti naručene proizvode, naplatu vrši isključivo kreditnom/debitnom karticom ili uplatom na žiro račun.

DOSTAVA PROIZVODA U DRUGE ZEMLJE

DOSTAVA U SLOVENIJU – Od datuma pristupanja Hrvatske u EU, dostava za čitavo područje Republike Slovenije je moguća. Paketi će se naplaćivati isključivo sukladno težini.

Cijena dostave za Sloveniju:

od 0 kg – 2 kg = 170,00 kn
od 2 kg – 5 kg = 200,00 kn
od 5 kg – 10 kg = 245,00 kn
veće od 10kg 245,00 kn + svakih 500g 5,00 kn

*PDV uključen

Cijena dostave BiH, Crna Gora i Srbija:

od 0 kg – 2 kg = 223,75 kn
od 2 kg – 5 kg = 263,75 kn
od 5 kg – 10 kg = 323,75 kn
veće od 10kg 323,75 kn + svakih 500g 6,00 kn

*PDV uključen

Dostava se vrši u roku od 7 -10 radnih dana od dana uplate pomoću HP Express dostavne službe na vaša vrata.

U slučaju izvanrednih okolnosti ili ako dostavna služba obustavi isporuku u određeno područje, prodavatelj ima pravo privremeno ukinuti dostavu u određeno područje. U tom slučaju, prodavatelj će obavijest o obustavi isporuka u određeno područje istaknuti na svojoj stranici.